Noubly Interieur, dat is puur genieten

2020 is het begin van een nieuw decennium. Een nieuw tijdperk. Het is een nieuwe start… de start van iets héél moois. Het is het moment waarop 2 gepassioneerde gasten de krachten hebben gebundeld en Noubly Interieur het daglicht zag !

Dit onvergetelijke gevoel zal steeds in ons geheugen gegrift staan.

Ongeacht onze studies, achtergrond of ervaring hebben we binnen Noubly interieur allemaal één ding gemeen. Een passie voor design en interieur waar de combinatie van authentieke, natuurlijke en duurzame materialen met verwijzing naar het verleden courant geflankeerd worden door strakke, verrassende contrasten van de toekomst. Interieur is emotie en het geeft ons enkel voldoening als we een brede glimlach op het aangezicht van onze klanten kunnen toveren. Want tenslotte is onze leuze – “Smile ! it’s that unforgettable Noubly feeling”.

Maak een afspraak
About the company
A perfect blend

Materialen die elkaar versterken

De keuze en combinatie van alle materialen leidt tot een ware symbiose en is bepalend voor de uitstraling alsook totaalbeleving van elk project. We werken met verschillende materialen zoals onder meer glas, hout, natuursteen, beton en textiel welke elkaar versterken. Het zijn geen losse elementen maar leiden tot één perfect passend geheel.
Hoewel de ruimten vaak in elkaar overvloeien, mogen ze ieder een eigen sfeer ademen, afgestemd op hun functie. U heeft in elke fase van uw project telkens een persoonlijk contact met één van de zaakvoerders. Dit vanaf de eerste kennismaking, ontwerp, plaatsing tot de finale oplevering. …voor uw droominterieur is enkel het beste goed genoeg!

Maak een afspraak
There are two things that make a design timeless; a feeling of history and a piece of the future.
Charlotte Moss