Onvergetelijke houten bijgebouwen op maat

Noubly outdoor staat voor kwalitatieve houten bijgebouwen op maat waarin u kunt genieten van onvergetelijke momenten met familie en vrienden. Het ultieme vakantiegevoel in uw eigen tuin beléven en genieten van de natuur en rust.

Met passie voor vakmanschap zorgen wij voor het comfort. Zorgvuldig selecteren wij met u de juiste materialen voor zowel de buiten- als binnenafwerking. Wij leveren uw droomproject van de architectuur tot en met de plaatsing en na-service.

The Noubly feeling outdoors

Onze aanpak

Elk project start met het luisteren. Vanuit een dialoog met onze klanten worden wensen, dromen en functionele vereisten besproken. Enkel zo komen we steeds tot het ideale resultaat.

Na het kennismakingsgesprek maken we voor u een gedetailleerde offerte op waaraan we samen natuurlijk nog aanpassingen kunnen doorvoeren tot finaal het totale plaatje klopt. Wanneer u akkoord bent met de offerte gaan we écht aan de slag!

Timeless design
Tailor made craftsmanship

Alles in eigen huis

Wij ontzorgen onze klanten van A tot Z. Van het voorzien van de grond- en funderingswerken, plaatsing als afwerking constructie over de technieken zoals elektriciteit, domoticia, sanitair tot uiteraard wat had u gedacht de ganse inrichting van uw interieur !

Zowel een landelijk, klassieke stijl als een strak & modern duurzaam design.

  • Materialen van topkwaliteit  o.a. Tronco partner
  • Eén aanspreekpunt voor uw ganse project.
  • Volledige opvolging van A tot Z
  • Ambachtelijke plaatsing en afwerking
  • Outdoor EN interieur
  • Landelijke, klassieke stijl of strak & modern design
  • Bijgebouw of aanbouw.

Van vastgoed naar flexgoed

Dé mobiele eco-unit met diensten op maat voor thuis- of telewerken, mantelzorg,… Een modulair en ecologisch woon-en werkconcept. Wonen of werken in een Brensj?

Wij zijn alvast een trotse partner !

Bezoek de Brensj website