Meesters in interieur

U kunt bij ons terecht voor al uw maatwerk voor uw woning, poolhouse, bijgebouw en/of werkomgeving. Dit gaat van keukens, badkamers, dressings, deuren, maatwerk en parket tot totaalprojecten zowel voor nieuwbouw als renovatie. Wij realiseren op basis van ontwerpen van uw architect uw stoutste dromen.

Wij bespreken uw ideeën, geven u advies en zijn uw aanspreekpunt tijdens de uitvoering van het ganse project. Van tijdloze, landelijke tot moderne interieurs. Dit kan zowel strak als klassiek zijn maar uiteraard met een Noubly toets!

Timeless design
ONTWERP DOOR NYSENDESIGN

Keukens die de tijd trotseren

Keukens op maat? Wij helpen u graag bij het realiseren van uw woonkeuken. Wat u ook kiest wij maken samen met u een juiste afweging van materialen, kleuren en vormgeving , zodat u jaren van uw keuken zult kunnen genieten. We ontwerpen keukens die de tijd moeiteloos trotseren. Elke keuken wordt professioneel vervaardigd en geplaatst, met een speciaal oog voor een gedetailleerde afwerking. U kunt rekenen op puur vakmanschap.

Badkamers waar u tot rust komt

Gezellig een bad nemen, douchen en tanden poetsen doen we allemaal in onze badkamer. Een badkamer is dus onmisbaar in een huis. Maar hoe maakt u van uw badkamer iets bijzonders? Hoe laat u uw badkamer bij uw woonstijl passen? Wilt u uw badkamer graag functioneel inrichten met een persoonlijke toets? Dit is een hele klus maar uiteraard kunt u hierbij rekenen op ons deskundig advies, zodat uw badkamer perfect past bij u en wassen een feestje wordt.

Dressings ingedeeld volgens behoeften

Veel bergruimte nodig voor uw kleren? Optimaliseer de ruimte met een maatdressing en creëer de inloopkast van uw dromen. We geven graag advies over hoe en waar u uw maatkast of dressing het best laat plaatsen.

Functional & authentic

Deuren die een meerwaarde geven aan uw interieur

Bouwen of verbouwen is plannen maken. Letterlijk en figuurlijk. Reden te meer om u bij de eerste schets al af te vragen hoe u de woonfuncties van uw pand indeelt en hoe binnendeuren daarbij een meerwaarde kunnen bieden. Hoe creëert u rust en eenheid en hoe laat u de ene ruimte in de andere overgaan? Moeten deuren daarbij transparantie bieden of juist niet? Houdt u van strak of eenvoudig? Rustig of authentiek? Fel of neutraal? We helpen u in uw keuze!

Al de deuren, worden vakkundig door onze eigen mensen geplaatst.

Made to fit

Maatwerk gemaakt met passie en oog voor detail

Voor elke ruimte maken wij uw interieur op maat. Voor uw woonkamer, inkomhal, bureau, … Overal op maat gemaakt, zodat het meubel volledig voldoet aan uw noden en wensen. Kasten, haard, wanden, bekleding, tafels, … zijn maar enkele voorbeelden van maatwerk dat wij in alle stijlen voor u kunnen maken.

Totaalprojecten met een écht "thuis" gevoel

Noubly Interieur is uw ideale partner voor totaalprojecten voor renovaties en nieuwbouw. Wilt u naast uw badkamer ook meteen uw keuken, deuren en kasten op maat laten maken? Wilt u uw nieuwbouw van kop tot teen laten inrichten met maatwerk? Dan helpen wij u graag.

Foto: Ontwerp door StudioLeeman